Hygienkonsult.se/Referenser

Referenser

”Med Joakims gedigna kompetens och långa yrkeserfarenhet inom områden som HACCP, matsäkerhet och egenkontroll förmedlar han kunskap på ett pedagogiskt sätt och med stort engagemang.
I hans utbildningar varvas teori med gruppuppgifter kopplade till den egna verksamheten i butik vilket gör utbildningen levande med många intressanta diskussioner. ”
Ann Hennicks, ICA Skolan

"Professionellt utfört med stort kunnande, hög servicenivå samt stor effektivitet"
Niklas Handelsman FlinkResultat av utvärdering efter utbildning av Kommunala Livsmedelsinspektörer inom HACCP med Göteborgsregionens kommunalförbund som uppdragsgivare:
- 93% av kursdeltagarna tyckte att kursen gav nya insikter och erfarenheter i hög/någon grad.
- 100% ansåg att föreläsaren kunskaper inom sitt ämne var bra/mycket bra.
- 100% ansåg tyckte att föreläsarens förmåga att förmedla sina kunskaper var bra/mycket bra.

"Personalen tyckte att det var en bra utbildning för att den var konkret och lättförstålig. En bra grund att stå på när vi utformar vår Egenkontroll!"
Anette Wärnlund, kostchef, Kalmar Landsting"Kökspersonalen mycket nöjd med utbildningen för att Joakim som utbildare förklarade tydligt och lättfattligt så att alla förstod och där av blev motiverade att arbeta hygiensikt."
Annika Norén, kostchef, Mölndal Stad”Vår kökspersonal är mycket nöjd med utbildningen och Joakim som utbildare. Joakim förmedlade utbildningen på ett lättfattligt sätt så att alla förstod och blev motiverade att arbeta hygieniskt”.
Christina Karlsson, områdeschef, Varbergs Kommun”Professionellt och kunnig förläsare som gör ämnet mer intressant”
Marzena Waligorska, operativ chef, SANDYS AB”Tydligt tal och en väl förberedd föreläsare”
Anne Lundin, Vimmerby Stadshotell”Speciellt bra var genomgången av HACCP där man fick bra förståelse för hur denna upprättas”
Leif Liljeqvist, Kvalitetsansvarig, Thelins Konditorier”Utbildningsprogrammet får tio poäng på en tiogradig skala”
Marjatta Holmstedt, VD, Mynta & Melissa”Ett mycket bra sätt att presentera ett svårt ämne för deltagare som är dåligt motiverade.”
Börje Svensson, VD, Honungsboden”Joakim Färdig kan använda mig som referens”
Lars Andersson, Småskalig livsmedelsproducent, Väsby Gård”Joakim är en trevlig kursledare som förklarade att man förstod.”
Thomas Dahlgren, VD, TD:s Bisyssla”Föreläsaren Joakim får tio poäng på en tiogradig skala”
Kerstin Mood, Småskalig livsmedelsproducent, Andersolsgården”Jag tyckte kursen var mycket bra. Bra och pedagogiskt presenterat med humor och öppenhet som gör att Joakim fångar kursdeltagarna. Det var lättsamt att höra Joakim prata med lagom av pauser. Fortsätt så! Nu känns det äntligen som jag förstår!”
Helén Westman, Thorellska förskolan,”Kursledaren var bra, lättförstålig och han anknöt till verkliga händelser och väcker tankar.”
Ankarskolan, Anna Bengtsson, köksansvarig, Sandlyckans förskola
Madeleine Wadsö, kokerska, Östergården
”Genom ett tidseffektivt konsultarbete utfört av Joakim Färdig har vi ett verklighetsnära kvalitetsledningssystem som inte bara är en pappersprodukt utan systematiskt genererar ständiga förbättringar.”
Niklas Svensson, VD, Strängnäs Valskvarn.


Anmäl dig till vår populära hygienutbildning i Egenkontroll och HACCP här


Bloggen   twitter icon Twitter    Hitta oss på Facebook    info@hygienkonsult.se