08. 00 – 08.30 |
Kaffe och inskrivning |
Vad handlar Livsmedelshygien om? |
|
Varför Livsmedelshygien? |
|
Livsmedelslagen och vad denna säger |
|
Matförgiftningar |
|
Farliga bakterier och hur dessa förhindras |
|
Förhindra kontaminering |
|
12.00 – 13.00 |
Lunch |
Hur bygger man upp en bra fungerande egenkontroll? |
|
Märkning och märkningsrutiner |
|
Personalhygien och utbildning |
|
Hur gör vi rent och varför |
|
Underhållsrutiner av lokaler och utrustning |
|
Skadedjur och skadeinsekter |
|
Hur utförs en bra mottagningskontroll |
|
15.00 – 15.15 |
Fika |
Viktiga temperaturer (gränsvärden och åtgärder vid avvikelser) |
|
Varför och vad är HACCP? |
|
Hur använder man sig av HACCP? |
|
Kursprov och utdelning av kursintyg |
|
16.30 – 17.00 |
Sammanfattning och avslut |
Kostnad
2100 kr exklusive moms per kursdeltagare och inkluderar fika och kursmaterial.
Vid frågor ring Joakim på 070-408 09 12
Fortfarande tveksam klicka här för att se vad andra tyckte om kursen